Som un grup de professionals, venedors, interioristes, fusters i decoradors amb més de vint anys d’experiència. Apostant per aquesta línia de negoci us podem oferir tot el que necessiteu per la vostra llar, oficina, local de negoci etc.

Només tractem amb els millors proveïdors de mobiliari, menyspreant els que no s’adeqüen a una mínima qualitat, tot per donar als nostres clients un ventall de possibilitats d’acabats amb una òptima relació qualitat preu.

Els nostres venedors interioristes us assessoraran amb tot el que pogueu necessitar, respectant sempre la vostra idea original. Amb la nostra línia de moble a mida us oferirem tot allò que s’escapa dels catàlegs dels nostres proveïdors i amb la nostra fusteria us fabricarem allò que desitgeu amb la millor qualitat i el millor preu.

Si voleu un professional que us decori la vostra llar, oficina, restaurant, etc. dins del nostre equip comptem amb un excel•lent decorador, que seguint amb la nostra filosofia, s’informarà dels vostres gustos i idees. Així us presentarà un projecte que, una vegada valorat i confirmat, ens encarregarem de fer realitat, tal i com ja hem dit, mantenint la vostra idea original.

Us convidem a visitar la nostra pàgina web perquè pogueu comprovar quins són els nostres productes i quin és el nostre resultat final. Podeu passar per la tenda del carrer Paris, 136 o si envieu les vostres dades ens posarem en contacte amb vosaltres per fer una visita sense cap cost ni compromís.

Si voleu fer cap canvi a la vostra llar, oficina, etc. no deixeu de visitar-nos perquè el resultat final valdrà la pena, més de vint anys de complerta satisfacció dels nostres clients ens avalen per poder-ho afirmar.